Élet-Stílus

Egy kislány szelleme bukkant fel a moziban

Moziba vitte a gyerekeit a 35 éves Emma Johonson múlt kedden Liverpoolban. Bár a 8 éves Ava, és a 6 éves George korábban is voltak már ott, hét hónapos húguknak, Harpernek ez volt az első alkalom. Az anyjuk ezért döntött úgy, hogy a film után csinál egy közös szelfit a gyerekekkel.

Mivel tudta, hogy a moziban még ilyen családi fotókat is tilos készíteni, megvárta, amíg mindenki kimegy a teremből, majd gyorsan megcsinálta a képet, aztán hazavitte a gyerekeket. Csak otthon vette észre, hogy valami nem stimmel a fotóval.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A képen, néhány sorral a család mögött feltűnik valami, vagy valaki. Az alak leginkább egy kislány kísértetéhez hasonlít, aki mintha egy játékmackót tartana a kezében. Emma alaposan körülnézett a fotózás előtt, mert nem szerette volna, ha valaki meglátja. A moziban találkoztak egy baráttal, aki leghátsó sorban ült. Ő is biztosította az anyát, hogy a terem teljesen üres, nyugodtan fényképezhet. Emma így biztos benne, hogy az alak nem lehet élő ember. Azt mondja, a gyerekek annyira megijedtek, hogy kénytelen volt nekik azt mondani, hogy csak valami reklámfigura, az új Szellemirtók filmhez.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A rémült nő megosztotta a képet a Facebookon, hátha valakinek van valamilyen logikus magyarázata, hiszen ő, mint mondja, egyáltalán nem hisz a kísértetekben. A legtöbben azonban azt írták kommentben, hogy biztosan Emma manipulálta a képet. Ő azonban azt állítja, annyira nem ért a technikához, hogy az sem tudja, hogyan kellene elkezdenie, ha tényleg ilyesmi jutna az eszébe.

Érkezett néhány hozzászólás, amik szerint a tengerpart közelében álló moziban, valóban egy kislány szelleme jelenhetett meg, aki vízbe fulladt a környéken. Csakhogy hasonló, konkrét esetre senki sem emlékszik. A mozi üzemeltetőjének szóvivője pedig nem kívánta kommentálni az esetet.

(Mirror)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik