Élet-Stílus

Rémisztő sebekkel jött haza az óvodából a kétéves kislány

Bezárták azt a Middleton-i óvodát, ahonnan múlthét kedden egy anyuka állítása szerint fojtogatásnyomokkal tért haza a kétéves kislánya. Jade Swann elmondta, hogy mikor egyik délután hazajött Sophia az óvodából, piros foltokat fedezett fel a nyakán, amik már első látásra is szorításnak, ütésnek, esetleg

fojtogatásnak tűntek.

Az anyuka megkérdezte a gyermekét, hogy történt-e valami az oviban, aki végül beismerte, hogy bántották. Miután Swann megtudta, hogy valaki fojtogatta a kislányát, rögtön a rendőrséghez fordult. A gyermekjóléti hatóságok a vizsgálat idejére felfüggesztették az intézmény működését és megkezdték a nyomozást.

A kétéves Sophia hetekkel ezelőtt kezdett óvodába járni, nagyon szerette, hamar beilleszkedett, de aztán elmentek a családdal nyaralni. A nyaralás után kislány örült, hogy visszatérhet az oviba, ám egy délután, mikor az édesanyja érte ment, Sophia már nem volt olyan mosolygós, mint korábban. A hazafele úton végig csöndben volt, nem mesélt semmit, ám Jade akkor még nem vette észre a nyomokat.

Rémisztő sebekkel jött haza az óvodából a kétéves kislány 1
Sophia Swann

Az anyuka csak otthon látta meg a piros foltokat, majd miután kikérdezte Sophiát, arra jutott, hogy valamelyik dolgozó erőszakoskodott gyermekével. A vizsgálat egyelőre tart, a Manchester rendőrség nyomoz az ügyben. Az erőszakkal gyanúsított nevelő egyelőre a szabadságát tölti, az óvoda pedig nem válaszol a sajtó megkereséseire.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik