Élet-Stílus

Egy madárshow közben az egyik sas megpróbált elragadni egy nézőt

A nem mindennapi eset Ausztrália északi részén egy Alice Springs nevű sivatagi parkban történt. A kisfiú a közönség soraiban ült, mikor a hatalmas madár megragadt a ruháját és megpróbált elrepülni vele. A támadásról az egyik nézőnek sikerült képet készítenie, amit posztolt is az Instagramra.

A képet készítő férfi leírása szerint a zöld kapucnis pulóvert viselő srác azzal dühítette fel a hatalmas állatot, hogy a felsője cipzárját folyamatosan fel-le húzogatta. A sast valószínűleg annyira idegesítette az ismeretlen, kellemetlen hang, hogy úgy döntött ráront a fiúra.

A támadás után a kisgyereknek nem esett komolyabb baja, pár karcolással megúszta dolgot. Egy másik szemtanú, Keenan Lucas elmondta, hogy fiú édesanyja nagyon megijedt, emiatt a shownak is hamar vége kellett szakadnia. Lucas szerint az egész hihetetlen volt, hiszen a sas úgy próbálta meg elvinni az egyik nézőt, mintha az egy kisállat, vagy egy préda volna.

A park a sajtó megkeresésére csak egy közleményben reagált, amiben annyit írnak, hogy a támadás megtörtént, de a látogató megúszta azt kisebb sérülésekkel.

Huffington Post

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik