Élet-Stílus

Kitörtek a rabok a cellából, majd valami hihetetlent tettek a börtönőrrel – VIDEÓVAL

Sokan azt gondolnák, hogy amikor a rabok átveszik az irányítást, akkor rögtön balhé kerekedik. Most azonban teljesen máshogy sültek a dolgok egy Texas-i börtönben. A Weatherfordban található büntetés végrehajtási intézményben az egyik rabokra vigyázó őr eszméletét vesztette.

A bezárt rabok elmondták, hogy csak annyit láttak, hogy a férfiból kiszáll minden élet, az izmai elernyednek. Ekkor a fogvatartottak nagy dologra szánták el magukat, kijöttek ugyanis a cellából, amit egyébként semmilyen körülmények között nem szabadna megtenniük.

A rabok mikor látták, hogy nagy baj van, rögtön hangoskodni, ordítozni kezdtek, hogy valaki  meghallja őket. Szerencsére az egyik őrmester figyelmes lett a zajra, így gyorsan megérkezett a segítség. Mint kiderült, a börtönőrnek megállt a szíve, nem volt pulzusa és csak a rabok gyors reagálásának köszönheti a életét, akik egyébként szintén a saját életüket kockáztatták, hiszen ha egy fegyveres arra jár és meglátja a szabadon kószáló elítélteket, akár szó nélkül le is lőhette volna őket.

A megérkező őrök először visszaterelték a rabokat a cellába, majd rögtön segítséget hívtak. Egyikőjük elmondta, hogy a dolog sokkal rosszabbul is elsülhetett volna, ugyanis a bűnözőknél gyakorlatilag fegyver és kulcsok voltak, ám nekik eszükbe sem jutott balhézni, csak segíteni akartak. Íme nem mindennapi esetről készült riport.

Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik