Élet-Stílus

Elkészült a világ legundorítóbb ruhája

Abszolút megvalósította azt a célját a 28 éves Sarah Louise Bryan, hogy megalkossa világ legbizarrabb ruháját. A kétgyermekes brit anya egészen pontosan Lady Gagán szeretett volna túltenni, aki egy nyers marhahúsból készült öltözékben jelent meg az MTV 2010-es díjkiosztóján. Bár az énekesnő nem öncélúan választott gyomorforgató göncöt, hanem az amerikai hadsereg meleg katonáinak jogaiért tüntetett, Bryan nem hagyta, hogy mindenféle ideológiák összezavarják, ő a tökéletesen letisztult undorítóságra koncentrált.

A terv megszületésétől a kreáció elkészüléséig hat hónap telt el. Ennyi idő kellett hozzá, hogy megfelelő mennyiségű alapanyag összegyűljön az önkéntesektől, akiket Byan a Twitteren toborzott. A projektet több ezer ember támogatta azzal, hogy elküldték levágott szemérem-, és egyéb testszőrzetüket az alkotónak.

Fotó: Facebook / Sarah Louise Bryan
Fotó: Facebook / Sarah Louise Bryan

Igen, jól olvasták a ruha legnagyobb részben emberi fanszőrzetből készült, plusz nemi hajból. Bryant a Mirrornak azt nyilatkozta, rengetegen zaklatják a Twitteren mióta elkészült a szőrruha, de őt ez csak arra motiválja, hogy valami még szokatlanabbal rukkoljon elő.

Bryan tavaly egy sokkal cukibb ruhakölteménnyel robbant be a nemzetközi médiába, amit több ezer Skittles cukorkából rakott össze. Tekintve, hogy a nő alig néhány hónap alatt jutott el az édességtől a szeméremszőrzetig, nem merünk belegondolni abba, hogy ez után mi következik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik