Élet-Stílus

Kinyitotta a vásárban vett hűtőládát: fagyott emberi láb volt benne

Egy komplett holttestet rejtett a fagyasztó.

Élete egyik legkellemetlenebb pillanatát élhette át egy goldborói (Észak-Karolina) nő, amikor három hét után kinyitotta frissen vásárolt hűtőládáját.

A wral.com szerint a nő egy garázsvásárban tett szert a használt fagyasztóra, 30 dollárt (8.000 forint) fizetett érte szomszédjának. Az eladó mindössze annyit kért, hogy a vásárlás után még egy-két hétig ne nyissa ki a ládát, mert egy „vasárnapi iskolás projekt” kellékei vannak benne, és „majd az egyháztól valaki érte jön”.

A vásárló nem lehet túl kíváncsi természet, mert három hétig kibírta, hogy ne nyissa ki.

Aztán kinyitotta. Már bizonyára bánja – a kinyitást és a vásárlást is. Az első, amit meglátott a hűtőládában, egy fagyott emberi láb volt. Visszacsukta, majd újra kinyitotta. Még mindig ugyanazt látta – továbbá egy emberi test összes többi maradványát.

A rémült nő a fagyasztót értékesítő szomszéd anyját vélte felismerni a holttestben, és azóta kiderült, valóban az egykori nyugdíjas volt lefagyasztva. A szomszédasszony időközben elhagyta a várost – vélhetően okkal menekül, még akkor is, ha időközben a hatóságok kiderítették, nem gyilkosság történt, az elhunyt nő lánya egyszerűen csak nem jelentette be anyja halálát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik