Élet-Stílus

Ez történt, amikor kipróbálták a menstruációs görcsök elleni kütyüt

A csodaszerkezet, amely minden nő legjobb barátja lehet a nehéz napokon, októbertől lesz elérhető világszerte.

Livia névre hallgat az az apró szerkezet, mely feltalálói szerint attól frenetikus, hogy az általa keltett vibrálás “gyorsabban utazik, mint a menstruációs fájdalom”. Mármint fel az agyba, ami így kirekeszti a fájdalomérzetet a kellemes bizsergéssel szemben, áll a BuzzFeeden.

Az apró, eleketromos idegstimuláló készüléket finom drótokkal és tapadókkal rögzítik a beteg hasához, akinek ezután már csak lazulni kell.

Vagy mégsem?

A találmányt három hölgy már ki is próbálta, akiket különböző intenzitású görcsök szoktak gyötörni. Alinek alig vannak fájdalmai a kellemetlen napokon, Sheridan rendszerint heves fájdalommal és erős vérzéssel kínlódik, Larának pedig endometriózisa van, és az ágyból sem tud kikelni menstruáció idején.

A hölgyek szkeptikusan fogadták a szerkentyűt, majd a következőket osztották meg:

Ali nem volt oda Liviáért, “egy kicsit jobb, de semmi extra.” Bár a havi rendszeres görcseiről is kijelenthetjük ugyanezt.

Lara meglepődött, hogy segített rajta, bár a csodára még, úgy tűnik,  várnia kell. A szokásos lórúgásnyi fájdalomcsillapító helyett azonban csak egy adag kellett, és a megszokott hányás is kimaradt.

Sheridannek jött be leginkább a vibrálás, bár hozzátette, teljesen nem biztos benne, hogy a pszichéjére hatott inkább a kütyü, vagy tényleg használt.

Összességében nem lettünk okosabbak. A görcsoldó szerkentyű azonban hozzánk is úton van.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik