Élet-Stílus

A csecsen vezető kétségbeesetten keresi kedvencét Instagramon

Ramzan Kadyrov csecsen vezető megtisztelő feladatot adott követőinek az Instagramon. Tíz napja eltűnt macskáját szeretné ugyanis megtalálni. Persze, nem egy szokványos állatról van szó, a cica állítólag egy tigris kölyökhöz hasonlítható. Vagy Kadyrov szavaival élve: egy miniatűr tigris.

A csecsen vezető az alábbi képet posztolta Instagramra.

És így kéri követői segítségét:

elvesztettük a macskánkat. A vendégeink mindig azt mondták, teljesen olyan, mint egy tigris kölyök. Tíz napja viszont eltűnt. Azt hittük, visszatér majd, mivel nagyon ragaszkodik a gyerekekhez és imád velük látszani a kertben. Most viszont aggódni kezdtünk. Talán valaki magához vette, aki nem tudja, hogyan találja meg a gazdáját. Biztos vagyok benne, hogy senkinek sem kell más macskája. Így hálásak lennénk bármilyen információért. Előre is köszönjük.

A képet ugyan imádták az emberek, több mint 28 ezer like érkezett rá, de egyelőre úgy tűnik, senki nem tud semmit a macskáról. De mindenki próbálja vigasztalni Kadyrovot, mondván, párzási időszak van a macskáknál, biztos, csak elkóborolt kedvence.

Az eltűnt cica híre épp egy nappal azután jelent meg, hogy Kadyrov felavatott egy menhelyet Groznijban, a Csecsen Köztársaság fővárosában. A vezető nem távozott üres kézzel, hazavitt egy vak macskát és egy törött lábú kutyát is.

(RT)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik