Élet-Stílus

Rosszul vágták le a haját, egy fegyveres bandával tért vissza

Angliában egy borbély shopban történt, hogy a kedves vendégnek nem tetszett a frizura, amit a fodrász vágott neki. Előfordul az ilyen, ekkor persze mindenki bosszús, a fodrász azért, mert nem kapja meg a pénzét, a vendég pedig azért, mert így neki nem tetsző hajjal kell mászkálnia egy darabig. Ami azonban a walsall-i Fresh Trimzben történt, az talán példa nélküli.

Miután az egyik vendég szóvá tette, hogy neki nem tetszik, amit a borbély alkotott, közel egyéves viszály kezdődött, ami tavaly ősszel tettlegességig is fajult. November 6-án, délután negyed négykor hirtelen egy banda támadta meg a borbély üzletét, a rendőrségi beszámoló szerint machetékkel, baseballütővel és lőfegyverekkel mentek a Fresh Trimz ellen, ám a bent tartózkodó üzletvezetőnek még sikerült bezárnia az ajtókat, így az agresszorok csak a kirakatnak tudtak nekiesni.

A szétrepülő üvegszilánkok megvágták az egyik vendég kezét, a bent tartózkodó kisfiú pedig sokkot kapott a történtek láttán. A fegyveresek az üzlet előtt álló Alfa Romeóban is kárt tettek, összesen 1600 fontos, azaz nagyjából 630 ezer forintos kárt okoztak. Az egész történetet a bíróságnak sikerült felderíteni, ekkor derült ki, hogy az egész viszály és végül a 3 perces brutális támadás egy hajvágás miatt tört ki.

A tetteseket végül úgy sikerült elkapni, hogy az egyik 19 éves elkövető, Alex Hill megsérült a helyszínen, az ő vérnyomaiból kinyert DNS-sel sikerült eljutni a bandához.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik