Élet-Stílus

Jézusom, mi történt ezzel a szerencsétlen lánnyal?

Ez a cuki lány, a 17 éves Sklyer Davis Ohióból. Most fejezi be a középiskolát, és amint a tévéből, azt megtanultuk, a végzős gimnazisták bálja a legfontosabb esemény egy amerikai tini életében. Érthető, hogy Skyler is szeretett volna a lehető legfantasztikusabban kinézni.

fotó: Skyler Davis
fotó: Skyler Davis

Amikor a tükörbe nézett, a lány azt gondolta nem rossz, csak bőre annyira sápadt, mint egy háromnapos hulláé. Napok voltak csak hátra a bálig, ezen sem napfény, sem szoli nem segíthetett, de szerencsére feltalálták már festékszórós barnítást.

Mivel az eljárás teljesen ártalmatlan, Skyler kapta magát, elment egy szépségközpontba és egy három árnyalattal sötétebb árnyalatot fújatott magára. Nagyon elégedett volt a végeredménnyel, rögtön szaladt is a barátjához, hogy elbüszkélkedjen vele.

Sajnos a szerelmesek összekaptak valami butaságon, szegény Skyler pedig annyira érzékeny típus, hogy amint bevágta magát a kocsijába, patakokban kezdtek folyni a könnyei. Ekkor rettenetes dologra jött rá: NINCS NÁLA ZSEPI!

fotó: Skyler Davis
fotó: Skyler Davis

A lány arcán folyni kezdett a barnító, ő ettől még jobban sírt, ám amikor végre megnyugodott, rájött, hogy valójában mennyire vicces is ez az egész. Csinált magáról egy szelfit, kitette a Twitterre, és legnagyobb meglepetésére virálsztárrá vált. Több ezren osztották meg a képét, és kérdezték tőle, hogy mi történt, meg hogy rendbe jön még valaha.

Skyler mindenkit megnyugtatott, hogy jól van. Az elfolyt barnítót lezuhanyozta. A barátjával még aznap kibékültek. Másnap együtt mentek el a bálba, miután Skyler még egyszer bebarnítatta a bőrét, és remekül sikerült az estéjük. Aztán törölte a fotót a Twitterről, mert nagyon unta már, hogy folyton megtalálják miatta.

(BuzzFeed)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik