Élet-Stílus

Meg fog szakadni a szíved, ha megtudod, mire vár ez a kutya – lecke a hűségről

Sokszor van úgy, hogy az ember hirtelen megy el. Nincs ideje elbúcsúzni a családjától, a szeretteitől és úgy egyáltalán senkitől, aki fontos lett volna számára. Sokan, ha választhatnának, hogy kiktől búcsúznak el, nem kevesen mondanák a kutyájukat és ebben nincs semmi meglepő. Az ember legjobb barátja ugyanis sokszor tényleg az ember legjobb barátja.

Így lehetett ezzel Leonardo Valdes is, aki nap sétálni vitte barátját, Dokit. A 23 éves fiatal mikor elindult a kutyájával a chilei Concepción utcáin, nem sejthette, hogy ez az utolsó útja lesz. A srácot sétáltatás közben elütötte egy autó, ám Doki, a kutyus túlélte a balesetet.

A négylábú a tragédia után egy percre sem volt hajlandó elmozdulni a halott gazdája teste mellől, még akkor sem, amikor a mentők már letakarták a holttestet. A szívszorító felvételt a helyi hatóságok töltötték fel a Facebookra, a poszt alatt pedig sokan részvétüket fejezték ki. A mentősök a beszámolójukban azt írták, hogy az intézkedéstől kezdve a kutya végig a test mellett maradt, egészen addig amíg azt el nem szállították a helyszínről.

A fiú családja, látva az emberek érdeklődését elmondta, hogy a kutya jó kezekben van náluk, vele együtt próbálják feldolgozni a tragédiát.

The Dodo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik