Élet-Stílus

„Imádom a szexet a fiammal”

Enyhén szólva is felkavaró az 51 éves Kim West, és fia, a 32 éves Ben Ford története. A brit nő nagyon fiatalon, 18 évesen esett teherbe. Szigorú szülei arra kényszerítették, hogy mondjon le a fiáról, ezért egy héttel a születése után örökbe adta a babát.

Ben az Egyesült Államokba került nevelőszülőkhöz, és teljesen hétköznapi, kiegyensúlyozott életet élt. A fiú 2011-ben elvette szerelmét, Victoriát, akivel valószínűleg boldogan élnek, míg meg nem halnak, ha Bennek nem jut eszébe, hogy megkeresse a biológiai anyját.

A belsőépítészként dolgozó Kim életébe 2013-ban, a semmiből robbant be a fia, akit több mint 30 éve látott utoljára. Az Angliában élő nőnek levelet küldött az azóta Amerikában férfivá ért gyermek. Miután a távolból megismerkedtek, Kim és Ben egyre gyakrabban beszéltek telefonon, majd időnként találkozgattak. Azt mondják az első perctől kezdve úgy érezték, mintha évek óta barátok lennének.

kép: Facebook / The New Day UK
kép: Facebook / The New Day UK

Kim egy idő után megdöbbenve tapasztalta, hogy nem pusztán anyai szeretet mocorog benne. Később pedig megrémült, amikor éjjelente elkezdett arról álmodni, hogy a fiával szeretkezik.

A gyötrődő nő kutatni kezdett, kíváncsi volt, hogy mással is előfordult-e már hasonló. Hamarosan megtalálta a választ: létezik egy rendellenesség, a neve GSA, Genetic Sexual Attraction, vagyis genetikai szexuális vonzalom. Azt okozza, hogy testvérek, vagy szülők és gyermekek ellenállhatatlan vonzalmat éreznek egymás iránt. Kim azt mondja, amikor választ talált a kérdéseire, mintha sziklányi súly esett volna le a vállairól.

Nem sokkal később Ben és Kim egy hotel bárjában találkoztak. Egy üveg pezsgő után, első alkalommal megcsókolták egymást. Ben azt mondta az anyjának, hihetetlenül megkönnyebbült, hogy ő is hozzá hasonlóan érez. Bevallotta, hogy amióta megismerte Kimet már egyáltalán semmit sem érez a felesége iránt. Anya és fia még aznap este lefeküdtek egymással, és többször is szeretkeztek.

Három nappal később Victoria undorodva hallgatta férje vallomását a biológiai anyja iránt érzett szerelméről. A férfi összecsomagolt, és elhagyta feleségét. Kim és Ben Michinganbe repültek. Az interneten találtak rá egy ott élő párra, akik szintén vérrokonok, és a GSA miatt egymásba szerettek. Mivel ők régebb óta együtt élnek, megígérték, hogy segítenek Kimnek és Bennek egy új, közös életet kezdeni.

Az anya-fia pár két éve él együtt. Azt mondják, elképesztően imádják a közös szexet, korábban elképzelni sem tudták, hogy ennyire jó lehet.

„Ez nem vérfertőzés, ez GSA. Olyanok vagyunk, mint a borsó, meg a héja, egymásnak lettünk teremtve. Tudom, hogy az emberek azt gondolják, undorítóak vagyunk, és magunkba kellene fojtani az érzelmeinket, de ha ilyen ellenállhatatlan erővel tör rá valakire a szerelem, akkor az mindent kész feladni, és küzdeni fog érte. Ilyen csak egyszer adódik az ember életében, és Bennel mi úgy döntöttünk, hogy nem fogunk elsétálni mellette” –nyilatkozta Kim a The New Day című brit lapnak.

(Mirror)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik