Élet-Stílus

8 napig élt egy kis dobozban a véletlen elpostázott macska

A sziámi macskát véletlen a saját gazdája csomagolta be abba a dobozba, amibe régi DVD-éket pakolt, hogy hazaküldje őket a több mint 400 km-re fekvő dél-angliai Falmouthba. Miközben a cica gazdája Julie Bagott pakolt, Cupcake végig a doboz körül mászkált, majd mikor a lány kiment valamiért a szobából az állat bemászott a doboz aljára.

Julie nem vette észre, hogy a cica dobozban ragadt, így lezárta azt és feladta postán. A küldemény mintegy 8 napon keresztül utazott, a szerencsétlen állat ennyi időn keresztül volt kénytelen étlen-szomjan a sötétben kuksolni. Amikor a csomag megérkezett több mint egy hét után, a lány családja megdöbbenve emelte ki az ideges, elgyengült, dehidratált cicát a dobozból.

Cupcake-et rögtön elvitték egy közeli állatorvosi rendelőbe, ahol megvizsgálták és kapott egy chipet is. A szerencsés macska miután pihent pár napot, visszakerült a gazdájához, aki azóta is borzalmasan érzi magát a történtek miatt. Julie könnyek között a következőt mondta a BBC-nek:

Mindent bepakoltam abba a dobozba, ami a kezem ügyébe került, már teljesen tele volt, el sem tudom képzelni, hogy hova bújhatott el Cupcake

Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik