Élet-Stílus

Itt a tökéletes munka lusta embereknek

Szereted lassan végezni a dolgod? Élvezed a hosszú sétákat a parkban? Nem zavar, ha mindenki leelőz? Akkor itt a tökéletes munka a számodra, légy te is teknőssétáltató!  

A Craiglist nevű hirdető és álláskereső oldalon egy 16 éves afrikai teknősbéka, Henry mellé keresnek sétáltató munkatársat. A meló pontosan arról szól, aminek látszik: egy teknőst kell elvinni sétálni ide-oda úgy, hogy az állat a saját lábán megy. A hirdető azt írja, hogy olyan állatkedvelő embert keres, aki a forró napokon leviszi Henryt a Central Parkba sétálni. Aki megkapja a munkát annyi könnyítést kap, hogy a pár háztömbnyire lakó Henryhez jár egy kis húzható szekér, ami megkönnyíti a parkba való kijutást.

A tulajdonos felhívja a figyelmet, hogy a teknős nem hajlandó pórázzal sétálni, így folyamatosan szemmel kell tartani, nehogy megszökjön. Ha esetleg arra kerülne sor, hogy Henryt meg kell emelni, akkor nem hátrány, ha izmos vagy, mivel az állat közel 8 kg-t nyom.

És hogy mennyi az annyi? A munkát meghirdető felhasználó egy óra sétáért összesen 10 dollárt, azaz közel 3000 forintnyi összeget kínál. Az állásajánlat így zárul:

Lehet, hogy nem ebből fogsz meggazdagodni, de remek nyitómondat lehet egy randin az, hogy Szia, mivel foglalkozol? Én teknőssétáltató vagyok.

Konibni

Ajánlott videó

Olvasói sztorik