Élet-Stílus

Egyidősnek hiszik a nagymamát, a lányát és az unokáját

A három nő egymás ruháit hordja, és sokszor még a legközelebb ismerőseiket is győzködniük kell, hogy nem testvérek.

A 65 éves londoni nagymamát, Gwen Sladet, 44 éves lányát, Jemimát és 16 éves unokáját, Lilyt igazán különleges kapcsolat fűzi össze: imádják a divatot, és mindhárman szenvedélyes ruhavásárlók, akiknek gyengéi a stílusos, egyedi darabok. Mivel a három nőnek a köztük lévő korkülönbség ellenére is a nagyjából ugyanolyan a testalkata, meglehetősen gyakran előfordul, hogy egymás szekrényéből öltözködnek.

„Ha újonnan vásárolok egy szebb darabot, azt mindig el kell rejtenem a lányok elől, nehogy véletlenül előbb felvegyék, mint én”

-mondja a nagymama, aki nagyon élvezi, hogy sokszor még a közeli ismerőseik is inkább testvéreknek nézik őket, semmit anya-lánya-unokája triónak. A nagymama a Daily Mail című brit bulvárlapnak elárulta, a közös szenvedélynek köszönhetően, Jemimával és Lilyvel rendszeresen tartanak házi „divatbemutatókat”, melynek célja, hogy eldöntsék, melyikükön áll egy adott ruha a legjobban.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

 „Büszke vagyok rá, hogy ennyire egyformák vagyunk és hogy megoszthatjuk egymással a ruháinkat. Nem sok családban mondhatják el ezt magukról a női családtagok”

-ezt már Jemima mondja, aki elárulta azt is, a hármójuk közt lévő kapcsolat leginkább a legjobb barátnők közt lévő kötelékre hasonlít.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

„Mindent megosztunk és megbeszélünk egymással, tabuk nélkül. Beszélgetünk a párkapcsolatokról, a szexről, az ivásról, azokról a dolgokról, amiktől félünk, és amik megriasztanak minket. Tudom, sokan furcsának tartják majd ezt a szoros köteléket, ami köztünk van, de csak azt tudom nekik tanácsolni, hogy próbálják ki. Szerintem nincs annál szebb dolog a világon, mint amikor három generációt köt össze egy közös szenvedély.”

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik