Élet-Stílus

Magyar kutyus videóján derül az internet

24.hu
24.hu

2016. 02. 03. 12:48

Egy szörnyen cuki videó tarolja le éppen az internetet. Bár a felvétel már régebben készült, nemrég átlépte a 24 milliós nézettséget a Facebook-on, így több brit lap is felkapta, az olvasóik pedig imádják.

Az alig félperces videón egy barna kölyökkutya látható, aki úgy próbálja megúszni a fürdést, hogy halottnak tetteti magát. A trükk elvileg medvetámadás esetén válik be, de lehet, hogy ez kis vakarcs pont annyira fél a víztől, mint más a nagytestű ragadozótól.

Ha eddig nem említettük volna, az internetezők kedvence ráadásul magyar! Ha jól fülelnek, önök is rögtön megértik a videót készítő gazdik beszédét.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Ezek a fura XX. századi repülőgépek akár egy ufófilm díszletei is lehetnének
Jünlin megye, 2016. február 2.
2016. február 2-án közreadott képen Li Csien-csu tajvani művész egy majomkirályt farag egy ceruza hegyéből a közelgő holdújév ünnepének alkalmából Jünlin megyében január 31-én. A kínai holdnaptár szerint február 8-án köszönt be az új esztendő, amely az állatövek szerint jelölt 12 esztendő közül a majom éve lesz. (MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)Elképesztő fotók a tajvani ceruzafaragó művészről