Élet-Stílus

Autista időjós a YouTube hőse

Egy tonna hó zúdul le! Igyanak zöld teát!

„Durva hóvihar csap le Marylandre pénteken, 2016. január 22-én”

– üvölti a kamerába Frankie MacDonald.

A kanadai Új-Skóciához tartozó Sydney-ből (ennél jobban nem lehetne megkavarni a földrajzot) származó amatőr időjós a YouTube egyik új sztárja, holott már régóta készíti szenzációs „előrejelzéseit”.

Az autista fiatalember olyan lendülettel, hangerővel és humorral prezentálja a várható időjárást, hogy már az amerikai Comedy Central egyik műsorába is meghívták.

Az alább levetíthető videóban épp a Maryland lakosaira váró megpróbáltatásokat ecseteli elképesztő energiával. Megtudhatjuk, hogy „egy tonna hó” fog lezúdulni az államra, ezért arra kéri a marylandi lakosokat, hogy készüljenek fel az időjárási viszontagságokra, öltözzenek fel, ne menjenek gyalog messze a lakásuktól, ha pedig otthon maradnak, rendeljenek pizzát, kínai kaját, vegyenek kólát, de MOST AZONNAL, ne várjanak az utolsó pillanatig. Ezen kívül töltsék fel a tabletjeiket, az mp3-lejátszóikat, a mobiltelefonjaikat és a laptopjaikat, és igyanak sok zöld teát, fehér teát és vörös teát.

Frankie YouTube-csatornáján egyébként még rengeteg pontosan ugyanilyen videó található, mindegyikben figyelmeztet, hogy bazi nagy vihar / extrém hideg / hóvihar várható New Jerseyben / Los Angelesben / Montreálban – és így tovább. Jelenleg 65 ezer rajongója van a YouTube-on, és több mint 40 ezren követik a Facebookon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik