Élet-Stílus

Gusztustalan dolognak látszik a nagypapa unokájának adott puszija

24.hu
24.hu

2016. 01. 15. 15:24

A kép első látásra, hát hogy is mondjuk, valóban zavarba ejtő.

De ha vesszük a fáradtságot, hogy jobban megnézzük a fotót, ami tegnap este óta lázban tartja az internetet, rájöhetünk, hogy nincs benne semmi botrányos: egy kopasz, félmeztelen férfi hajol egy kisbaba fölé, hogy puszit adjon neki. A kép ráadásul még csak nem is friss: ahogy az a Buzzfeed cikkéből kiderül, két éve készült.

Hogy akkor miért van ma tele az internet, és miért osztja veszettül mindenki, mintha nem lenne holnap? Nos, mert tegnap este a képen szereplő nagypapa posztolta a képet a lánya, Danielle Hammel Facebook-oldalára. Ezt követően valahogy felkerült a Reddit nevű közösségi szájtra is, ahol vírusgyorsasággal terjedni kezdett.

Az eredeti kép – Kép forrása: Buzzfeed

Danielle a Buzzfeed Newsnak elmondta, fogalma sincs, végül melyik ismerőse töltötte a Redditre a képet. Hozzátette, álmában se gondolta, hogy a kép egy ilyen, meglehetősen furcsa „apropóból” került a világ érdeklődésének középpontjába. Arra a kérdésre, hogy a posztolás előtt apja látta-e a bizonyos optikai illúziót, amitől egy hatalmas fenéknek néz ki, Danielle ezt válaszolta:

„Nem gondolta, hogy a képen seggnek néz ki, míg nem látta azt a változatot, ahol Kim Kardashian feneke helyett szerepel. Most már úgy gondolja, seggnek néz ki.”

Kép forrása: Twitter

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

NEW YORK, NY - MAY 14:  Actress and television personality Oprah Winfrey leaves the "Late Show With David Letterman" taping at the Ed Sullivan Theater on May 14, 2015 in New York City.  (Photo by Ray Tamarra/WireImage)Ajánld te is a legjobbat a világnak - a legmotiválóbb gondolatok Oprah Winfrey-től
Kiakadtak a szülők a testvérét „szoptató” kisfiú fotóján