Élet-Stílus

Betört egy rendőrőrsre egy részeg szurkoló, mert azt hitte hazaért

24.hu
24.hu

2016. 01. 14. 15:16

A minnesotai rendőrség letartóztatott egy harmincéves focirajongót, aki nem sokkal a vasárnapi meccs után betört egy rendőrőrsre, amire azt gondolta, hogy az az ő otthona – jelentette a helyi sajtó. A betörést nem sokkal délután négy óra után fedezte fel egy rendőr, aki dolgozni érkezett az őrsre, és látta, hogy a bejárati ajtó fel van törve.

A rendőrnő azonnal erősítést kért, majd miközben társa hátulról megközelítette az épületet, ő fegyverrel kényszerítette a földre a betörőt. Akiről ezután derült ki, hogy a Minnesota Vikings egyik igencsak részeg drukkere. A férfi a Minnesota State Fairgrounds vásárterületén nézte többekkel a vasárnapi mérkőzést, és hazafelé gyalogolva ment be a rendőrőrs kicsi, lakóházhoz hasonlító épületébe.

„Bement, és azt hitte, otthon van, a saját házában” – mondta el a helyi rendőrség szóvivője. A megzavarodott szurkolót letartóztatták, egy megyei börtönbe szállították, majd szabadon engedték. Egyelőre nem emeltek ellene vádat, de várhatóan birtokháborítás miatt kell majd bíróság elé állnia.

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Videojátékot készített haldokló gyermekéről egy játékfejlesztő pár - teszteltük
Megkötötte gyerekét az anya – na, nem ÚGY