Élet-Stílus

Tetoválta két kisfia kezét – börtönbe küldik az anyát

A 34 éves amerikai nőt kiskorú veszélyeztetése miatt állítják bíróság elé január végén.

A New York-i rendőrséget szilveszter este a szomszédok riasztották Chantilly Thomas házához, miután először hangos szóváltást, majd kiabálást, végül csörömpölést hallottak. Mint elmondták, féltek, hogy a kiszámíthatatlan, 34 éves nő esetleg kárt tesz két kiskorú gyermekében, ezért jobbnak látták, ha értesítik a hatóságot – írja a wkbw.com amerikai hírportál.

A beszámolóból kiderült, a helyszínre érkező rendőrök először semmi furcsát nem találták Thomas otthonában. A nő váltig állította, hogy ártatlan. Hogy félreértés történt és hogy a szomszédok egy ártatlan vitából csináltak elefántot. Csakhogy a rendőrök ezután kikérdezték Thomas két fiát is.

Mint kiderült, az anya nem sokkal korábban saját kezűleg tetoválta a 12 és 13 éves gyermekei kezét. A kisebbik fiú kezére a „Ride or Die” feliratot írta, míg nagyobb gyermeke kézfejére egy villámot rajzolt. A rendőrségi beszámolóból kiderült, Thomasnak nincs semmilyen, a tetoválással kapcsolatos képzettsége, az eszközt, amivel fiait tetoválta, egy ismerőstől kapta kölcsön.

A 34 éves nőt a rendőrök végül kiskorú veszélyeztetése miatt vették őrizetbe, január 20-án hallgatja meg a bíróság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik