Élet-Stílus

Örökbefogadta a halálos beteg macskát, hogy megszépítse utolsó hónapjait

Először a Facebookon találkozott a 21 éves Tigger történetével és úgy döntött ő lesz az, aki megszépíti öreg napjait.

A 21 éves, már-már matuzsálemnek számító vörös macskát néhány nappal korábban adták le a baltimore-i Charm City kisállatkórházban. A kórház munkatársai – bár tudták, hogy a kora miatt Tigger szinte esélytelen – megpróbáltak neki gazdit és ezzel szerető otthont találni utolsó hónapjaira. Többek között a Facebookon is.

Kép forrása: Adriene Bruisch
Kép forrása: Adriene Bruisch

A 31 éves, egykori Baltimore Ravens hajrálány, Adriene Buisch is itt találkozott a macska szívbemarkoló történetével.

„Ha nem fogadom örökbe, valószínűleg a kórháznak el kellett volna őt altatnia”

-nyilatkozta a Baltimore Sunnak a fiatal nő, majd hozzátette, az estét, amikor hazavitte Tiggert, talán sosem fogja elfelejteni. A következő hetekben megpróbálta testileg és lelkileg is rendbe hozni az öreg kandúrt, ám hiába adott neki kiadós vacsorákat, Tigger csak nem akart hízni, ráadásul minden nap rengeteg vizet ivott.

Adriene orvoshoz vitte kedvencét, ahol szembesítették vele, Tigger nagyon beteg: az öreg macska veséi csak alig működtek egy golflabda nagyságú tumor miatt.

Kép forrása: Adriene Bruisch
Kép forrása: Adriene Bruisch

„Az állatorvos megkérdezte tőlem, meg akarom-e tartani a cicát, vagy altassa el. Képtelen voltam lemondani róla ilyen hamar, ezért azt mondtam neki, hogy meg akarom tartani.”

Miután hazaért Tiggerrel, Adriene elhatározta, hogy ha már így alakult, felejthetetlenné teszi a macska utolsó hónapjait. Bakancslistát készített neki, ami olyan elemeket is tartalmaz, mint napfürdőzés a tengerparti homokban, és egy meghitt, családi karácsony Floridában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik