Élet-Stílus

Orális kényeztetésre ébredni egészen borzalmas élmény is lehet

24.hu
24.hu

2015. 12. 16. 17:09

Arra ébredt egy neve elhallgatását kérő férfi egy bulizással töltött éjszaka hajnalán, hogy valaki éppen orálisan kielégíti. Mivel azt gondolta, hogy a barátnője akar így pontot tenni egy korábbi veszekedés végére, ellazult és jó darabig élvezte a kényeztetést. Aztán hirtelen kinyitotta a szemét és rájött, hogy egy gyakorlatilag vadidegen férfi ügyködik a lábai között.

A történet tavaly, május 10-én, este kezdődött. A sértett és a barátnője szórakozni indultak egy éjszakai klubba a lakóhelyükön, az illinoisi Dunfermline-ban. A lány ott ismerkedett meg a 22 éves Dale Everarddal, aki elmesélte neki, hogy éppen egy vakrandiról jön, ami katasztrofálisan sikerült, mert nem tetszett neki a másik fiú.

A lány és Everard hamar összebarátkoztak, sokat beszélgettek és táncoltak együtt. A sértett hajnali kettő körül azt mondta, hogy haza kell mennie, mert túl sokat ivott, a barátnője azonban még maradni akart. Nem sokkal később azonban ő is taxit hívott, hogy hazamenjen. Magával vitte újdonsült barátját is, mert a férfi egy távolabbi településen lakott, a lány pedig felajánlotta neki, hogy aludjon náluk egyet, amíg haza tud jutni.

Otthon a nő aztán összeveszett a sértettel, akinek nem tetszett, hogy a kedvese idegenek cipel haza éjjel. A férfi aztán ruhástól hanyatt vágta magát az ágyon, és elaludt, a nő pedig a nappaliban a kanapéra feküdt le.

Nem sokkal később ébredt arra a férfi, hogy valaki lehúzza róla a nadrágját és az alsóneműjét, majd orálisan kényeztetni kezdi. A sértett ordítva ugrott fel, amikor rájött, hogy nem a barátnője, hanem Everard az. A férfi a bíróságon azt mondta, hogy könnyekben tört ki, amikor Everard azt kérdezte tőle, hogy: „mi bajod van, hiszen élvezted?”

A sértett aztán kitette a házból Everardot, később pedig feljelentette. Everard beismerte a tettét és ez volt az első törvénysértése. A bíróságon azt mondta, hogy nagyon szégyelli magát, és sajnálja amit tett, egyetlen mentsége, hogy nagyon részeg volt.

A bíróság 18 havi, letöltendő börtönbüntetésre ítélte a férfit, a neve pedig felkerült a szexuális bűnelkövetők listájára. A védelem túl szigorúnak találta az ítéletet, ezért fellebbeztek.

(via: Metro)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

US President Donald Trump (C), Secretary of Defense James Mattis (L) and US Navy Captain Richard McCormack (R) attend an operations briefing at the pre-commissioned USS Gerald R. Ford aircraft carrier in Newport News, Virginia, March 2, 2017. / AFP PHOTO / SAUL LOEB
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.