Élet-Stílus

Könnyekig hatotta a négyéves kisfiú a plázamikulást

Ajándék helyett azt kérte tőle, hogy imádkozzanak együtt egy kéthónapos kisbaba gyógyulásáért.

Ellentétben vele egykorú társaival, a négyéves columbiai kisfiúnak, Prestyn Barnette-nek nem a játékok jutottak először eszébe, mikor végre személyesen is találkozhatott a Mikulással. Persze kért játékot is, de mindenekelőtt arra kérte a helyi plázában szolgálatot teljesítő nagyszakállút, hogy imádkozzon vele egy kéthónapos kisbaba, Knox Stine felépüléséért.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

A megható jelenetről, ahogy Prestyn és a Mikulás térdre ereszkedik az imádságról, a kisfiú nagynénje készített fotót, amit nem sokkal később fel is töltött Instagram-oldalára, ahonnan – mondanunk sem kell – azonnal vírusszerűen terjedni kezdett.

„Nem számítottam ekkora sikerre, se ennyi visszajelzésre”

-nyilatkozta a Today.comnak Prestyn nagynénje, Rebekah Sharpe, majd hozzátette, nagyon boldog, hogy a sok ember, aki látta a képet, most együtt szorít azért, hogy a kis Knox meggyógyuljon. Prestyn egyébként nagymamájától hallotta a beteg kisfiúról, és annyira megérintette a története, hogy úgy érezte, még a kedvenc játékainál is fontosabb, hogy biztonságban tudja a kisfiút.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

A kép és annak szívmelengető története az internet segítségével eljutott Knox édesanyjához, Mindi Stinehoz is, aki a Todaynek nyilatkozva elmondta, nagyon meghatotta őket Prestyn gesztusa.

„Amikor megmutattam a képet a férjemnek, hosszú idő óta először elmosolyodott. Mindketten tudtuk, hogy most valami csodálatos történik”

-mondta a 30 éves édesanya, majd hozzátette, kisfiúkat november 30-án férje eszméletlen állapotban találta a kiságyában.

„A diszpécser segítségével élesztette újra, majd ezután mentőhelikopterrel szállították a Las Vegasi gyermekkórházba.”

Mindi hozzátette, bár negyedik gyermekét a kórházba szállítás követően agyhalottnak nyilvánították az orvosok, még bízik abban, hogy magához fog térni és teljesen felépülhet.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

„Amikor az orvosok lekapcsolták őt a gépekről, Knox önállóan lélegzett. Az orvosok szerint ez bíztató jel, de még korántsem jelenti azt, hogy Knox meggyógyulhat, így továbbra is szükségünk van egy csodára.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik