Élet-Stílus

Érkezik a Star Trek 3 trailere – na melyik film előtt?

Hamarosan bemutatják az első előzetest a sci-fihez, amely ráadásul az év egyik legjobban várt filmje előtt lesz látható a mozikban.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint stílusos módon december 18-án fog debütálni az amerikai mozikban a Justin Lin rendezésében készülő Star Trek 3 első trailere, amely először majd a másik nagy csillagközi franchise új epizódja, a Star Wars: Az ébredő Erő vetítései előtt lesz látható. A sokak által a mai napig egymás riválisaiként kezelt szériák ilyetén összeboronálása mindenképpen meglepő, már csak annak fényében is, hogy az Űrszekerek mozijai felett bábáskodó Paramount Pictures és a Csillagok háborúja jogait birtokló Walt Disney stúdiókat nem köti össze üzleti kapcsolat.

A döntés  ugyanakkor vélhetően azon alapul, hogy mind a két filmgyár a másik franchise-át övező rajongást kívánja meglovagolni, illetőleg Az ébredő Erőt társíró és rendező J.J. Abrams produkciós cége: a Bad Robot továbbra is komoly szerepet játszik az új Star Trek-mozik tető alá hozásában, amely hozzájárulhatott az együttműködés létrejöttéhez. A 2009-ben éppen Abrams által újraélesztett Star Trek legújabb mozifilmje, a hivatalosan a Star Trek Beyond címet viselő produkció 2016. július 21-én kerül majd a hazai mozikba.

Forrás: THR via Coming Soon, Slashfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik