Élet-Stílus

Megható sztori kerekedett a ritka csúnya szülinapi tortából

Nem véletlenül lett olyan a sütemény, amilyen.

Az alább (és részben fentebb is) látható, nem kifejezetten esztétikus tortát ábrázoló fotót több mint 140 ezren osztották meg a Facebookon. És nem, ezúttal nem azért lett népszerű a kép, mert a felirat bénán sikerült.

A michigani Lisa Aldrich vásárolt egy tortát lánytestvérének egy szupermarketben. Megkérte az egyik – ahogy írja a bejegyzésben – cukrásznak kinéző alkalmazottat, hogy írja rá a sütire a következő feliratot: Boldog születésnapot, Mandy (mármint angolul).

A lány hamarosan hozta is a tortát, Lisa kedvesen mosolyogva megköszönte, és EZEK UTÁN nézett rá a tortára. Ezt látta:

Picked out a cake at Meijer. Asked bakery-looking-employee if she could write on it for me. She said she would, and…

Posted by Lisa Sarber Aldrich on Sunday, November 29, 2015

 

Kitört belőle a nevetés, de úgy gondolta, nem tesz panaszt, hanem inkább majd lefotózza, és megmutatja az ismerőseinek, hadd röhögjenek ők is azon, mennyire amatőr lett a felirat. Azonnal abbahagyta a kacagást, amikor egy pénztáros tudatta vele, hogy a szülinapos mondatot felíró lány autista, és még sosem csinált ilyesmit, viszont most rettentő boldog, amiért mosolyogva megköszönték a munkáját.

Így már teljesen máshogy hangzik a sztori, Lisa is azt a tanulságot szűrte le, hogy a kedvesség mindig, minden helyzetben fontos. Ezért lett elképesztően sikeres a fotót bemutató és a háttértörténetet elmesélő Facebook-bejegyzés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik