Élet-Stílus

Eljátszotta az elrablását a fiatal nő, hogy visszakaphassa exét

A 22 éves színésznő hetekkel az eset után mindent bevallott a rendőröknek.

Csakhogy ekkor már késő volt. A nyomozók ugyanis addigra már több mint 200 órát beleöltek abba, hogy felkutassák a veszélyes elkövetőt, aki a gyanú szerint nem csak elrabolta a 22 éves fiatal nőt, de meg is sebesítette, majd az autója csomagtartójába zárva hátra hagyta. Hogy a helyzet még rosszabb legyen: a rendőrök az esettel összefüggésben őrizetbe vettek egy mentálisan sérült férfit, akit 15 órára fogdába zártak.

Ez volt az a pillanat, amikor Jessica Lind úgy döntött, mindent bevall a rendőröknek. Elmondta, hogy valójában senki sem rabolta el: ő vezette autóját az elhagyott parkolóba, hogy aztán megsebesítse magát és a csomagtartóba bújjon. Ő küldte volt barátjának a rémisztő SMS-t is, amiben csak annyi állt: „Játék indul: vajon hol lehet Jess.

A fiatal színésznő elmondta azt is, mindezt kizárólag azért tette, hogy visszakapja szerelmét, aki néhány korábban hagyta el őt.

„Képtelen voltam élni nélküle, és azt reméltem, ha megtudja, veszélyben vagyok, rájön majd, hogy még mindig fontos vagyok neki”

-magyarázta Lind, akit a bíróság tettéért 120 óra közérdekű munka elvégzésére kötelezett. A bíró az ügyben elmondta, példa nélküli, amit a zavarodott és mentálisan instabil fiatal nő csinált. Hozzátette, csak azért nem zárják börtönbe tette miatt, mert úgy vélik, orvosi segítségre szorul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik