Élet-Stílus

Képtelen leállni a vetkőzéssel a mellbimbódíszes nagymama

Kozmikus Cicus unokája még nem tud a dologról.

Ismerjék meg Kathy Rowant: az 53 éves nőből a következő 1-2 évtizedben vélhetően nem lesz kandalló előtt ülve kötögető nagymama. Ő ugyanis sztriptíztáncosnő.

Öt évvel ezelőtt testileg és lelkileg egyaránt összeomlott: hiszterektómián esett át (eltávolították a méhét). Úgy érezte, önbizalma elhagyta, nőiessége is mélyponton volt. És akkor – több hét fekvés után – valahol olvasott egy hirdetést, hogy Blackpooolban burlesquetánc-oktatás indul. Belevágott.

Kathy a Mirrornak elondta, fantasztikus oktatója volt, aki rengeteget segített neki; és amikor életében először látta a tánctanárt fellépni, ő is azonnal érezte: a színpadon a helye.

Közel ötvenévesen felkeresett egy bárt, ahová fel is vették – táncosnői karrierje berobbant.

Azóta rendszeresen fellép (eleinte hetente, mostanában havonta), Kosmic Kitty a művészneve, és jelentős rajongótáborral büszkélkedhet. Ezt részben a speciális showelemeinek köszönheti – mint például amikor mellbimbódíszeit meggyújtja, és úgy ringatja a kebleit.

Gyermekei 35 és 28 évesek, büszkék Kathyre, tízéves unokája, Tyler azonban egyelőre nem tud a nagymama különleges hobbijáról.

Férjétől karrierje csúcsán elvált; amikor házassága amúgy is válságban volt, jelentkezett nála Mark, egy 51 éves férfi, akinek megtanította a színpadi vetkőzés és tánc csínját-bínját – azóta tanítványával él; sőt épp közös showműsort terveznek.

kosmic-kitty-0
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik