Élet-Stílus

Három héttel az álomesküvő után meghalt a menyasszony

5 hónappal korábban előrehaladott petefészekrákkal diagnosztizálták. Remélte, több ideje maradt.

Az egyetlen dolog, ami vigasztal, hogy mielőtt elment, még teljesült a legnagyobb álma: hófehér ruhában, egy nagy esküvőn, szerettei körében mondhatta ki a boldogító igent.

Ezt az 52 éves Kevin Wilson mesélte a Daily Mail című brit lapnak, az a férfi, aki tíz évnyi várakozás után, három héttel ezelőtt végül nőül vette szerelmét, a 45 éves Annalise Scottot. A férfi a lapnak elárulta, a kétségbeejtő diagnózist követően, párjával egy nap alatt szervezték meg az esküvőt.

„Nagy szerencsénk volt, mert rengeteg felajánlást kaptunk a lagzihoz. A ruhát a Laura Day esküvői szalonból kaptuk, de jószívű idegenek gondoskodtak a fényekről, a csokrokról, a díszítésről és az ételről is.”

Kevin interjújában beszélt arról is, hogy Annalise-t 10 évvel ezelőtt, az orvosi rendelőben ismerte meg.

Kép forrása: The Evening Gazette
Kép forrása: The Evening Gazette

„Megbabonázott a kék szemeivel. Csak arra tudtam gondolni, hogy muszáj őt újra látnom, ezért összeszedtem minden bátorságom és randira hívtam őt. Szerencsére igent mondott.”

Bár Kevin elmondása szerint tűz és víz voltak, hamar összecsiszolódtak és kezdettől fogva együtt tervezték az életük hátralevő részét.

„Azt hittük rengeteg időnk van, aztán öt hónappal ezelőtt jött a diagnózis”

-idézi fel a férfi élete legnehezebb napját. Elárulja, feleségét előrehaladott petefészekrákkal diagnosztizálták az orvosok, és bár egy ideig bíztak a gyógyulásban, a reményük hamar szertefoszlott. Kiderült ugyanis, hogy a daganat nem csak az asszony petefészkét érinti, de továbbterjedt a gerincébe, a vastag – és a vakbelébe is.

„Hiába sikerült gyorsan összehozni az esküvőt, a nagy napon Annalise annyira gyenge volt, hogy tolókocsiban kellett őt az oltárhoz vezetni. A lagzi idejére azonban összeszedte minden erejét, felállt a székből és még táncolt is.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik