Élet-Stílus

Először jön Magyarországra a csodálatos kutyadoki

Fejére nőtt a kutyája? Szeretné tudni, hogy szerelheti le, ha rosszalkodik? Arra kíváncsi, hogyan nevelhet boldog kutyát? Akkor december 19-én a Sportarénában a helye!

Világkörüli turnéja keretében ugyanis Magyarországon is fellép Cesar Millan, a csodálatos kutyadoki, akit már a magyar közönség is jól ismer a kilenc évadon keresztül futó sikersorozatának köszönhetően.

CesarMillan4

A neves amerikai szakember több mint 25 éves tapasztalattal a háta mögött, mára talán a legfelkapottabb viselkedési és rehabilitációs szaktekintéllyé vált. Millan több könyvet is írt, melyek felkerültek a New York Times bestseller listájára is.

„A közvetlen találkozások során mindig a kommunikációra és a tanulásra helyezem a hangsúlyt – ezek valódi beszélgetések testestül-lelkestül, szívvel és lélekkel. ez olyan tapasztalat, ami örökre megmarad az emberekben és a kutyákban is”

-vallja a kutyapszichológus, aki „A csodálatos kutyadoki” című sikersorozatában nem csak az agresszív, félénk, megrögzött vagy lusta kutyák százait rehabilitálta, hanem a gazdákat is nevelte, akik helytelen viselkedésükkel maguk is hozzájárultak kutyáik neveletlenségéhez.

CesarMillan3

Cesar Millan, aki tévés munkáin most,a  világkörüli turnéja közben is dolgozik, idén februárban a NatGeo Wild „Cesar 911” című műsorának 2. szériájában a kutyák által rettegésben tartott közösségekbe látogatott el.

A kutyadoki szórakoztató show-ját 2015. december 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában láthatja a magyar közönség, ahol a szakember megosztja majd a különleges oktatási technikáit. De nem csak azt. Megtanítja, hogyan regulázzuk meg neveletlen kutyáinkat és beavat a kiegyensúlyozott kutyalélek titkaiba is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik