Élet-Stílus

Megalázták az édesanyát, mert együtt alszik öt gyermekével

Azután került a figyelem középpontjába, hogy képet posztolt a saját tervezésű ágyukról. A kommentelők nem kímélték.

„Őszintén mondom, fogalmam sincs, hogy jutottunk idáig. Hogy most magyarázkodnom kell, pedig nem követtem el semmit” – kezdi a texasi édesanya, Elizabeth Boyce a Youtube-ra feltöltött videójában. Hozzáteszi, a botrány azután tört ki, hogy a saját Facebook-oldalán (!) megosztott egy fotót arról a saját tervezésű ágyról, amiben férjével és öt gyermekével együtt alszik.

„Egy nappal később jelentkezett egy gyerekneveléssel foglalkozó blog szerkesztője, hogy saját oldalán szeretné közzétenni az ágy fotóját, mert szuper megoldásnak tartja más, több kisgyermeket nevelő szülő számára is.” Elizabeth azt mondja, boldogan adott engedélyt a kép használatára, álmában se gondolta volna, hogy ezt követően médiaszenzáció lesz a dologból. „BBC-interjú? Egy ágyról? Most komolyan? Azt hittem ilyen csak a mesékben létezik” – mondja.

A 35 éves nő azt mondja, az ismertté válásukkal és a rengeteg pozitív visszajelzéssel egyidőben megjelentek életükben a rosszindulatú, gyűlölködő megjegyzések is. „Persze, nyilván nem olvastunk el minden, az ágyhoz fűződő megjegyzést, kommentet, de még így is megtaláltak minket a fanyalgók” – meséli Elisabeth, akinek a legjobban azok a megjegyzések fájtak, melyek az anyai képességeit vonták kétségbe.

Fotó: Elizabeth Boyce
Fotó: Elizabeth Boyce

„Volt, aki szerint azzal, hogy nem biztosítok nekik külön szobát, bántalmazom a gyermekeimet. Pedig ha tudnák…” – mondja könnyek között a nő, majd elárulja, a hatalmas, családi ágyra, melyen mindannyian elférnek, azért volt szükség, hogy egyszerre gondoskodhasson sérült férjéről és a gyerekeiről is.

„Korábban kész bolondokháza volt nálunk esténként: egyszerre kellett volna gondoskodnom a férjemről, az éjszakánként felrettenő tizenegy éves lányomról és a legkisebbekről. Nem mindig ment, és folyton azt éreztem, bárcsak kettő lenne belőlem. Végül a közös ágy oldotta meg a problémát, ahol mindenki elérhető közelségben van.”

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik