Élet-Stílus

Elsírta magát az életmentő műtét után a macska

A titokzatos, alig pár másodperces felvétel megosztja a netezőket: egyesek szerint a fájdalom, mások szerint egyszerű allergia csalt könnyeket a bársonytalpú szemébe. A vita meglehetősen heves, a helyzetet pedig nem könnyíti meg az sem, hogy a videó készítésének körülményeiről szinte semmit sem tudni.

Így többek között jótékony homály fedi azt, vajon, mi történhetett a pórul járt cicussal, ahogy azt is, kinek köszönhetően került állatorvos. Ami biztos, hogy a felvétel készítésének pillanatában nem volt még teljesen jól. Erre utal a légzéskönnyítő cső, és a bánatos ábrázat. Egyes netezők véleménye szerint a könnyek is.

Szerintük ugyanis a cica a saját fájdalmai és állapota miatt kezdett könnyezni, miután megmentették az életét. Nos, bár az tény, hogy az emberhez hasonlóan a macskák, sőt a kutyák is képesek könnyeket sírni, azt egyelőre senki és semmi sem bizonyította, hogy mindezt érzések miatt tennék.  Ha négylábú kedvenceinket sírni látjuk, azt a legvalószínűbben irritáció, vagy valamilyen allergia okozza.

Allergia vagy fájdalom? Írják meg a véleményüket kommentben!

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik