Élet-Stílus

Fél méteres pénisze miatt tönkrement az élete

Legalábbis ezt mondja az a mexikói férfi, aki „adottsága" miatt se barátnőt, se munkát nem talál.

Ha létezne a Guinness rekordok könyvének „leghosszabb pénisz” című fejezete, az 52 éves mexikói férfi, Roberto Esquivel Cabrera nyugodt szívvel indulhatna a megmérettetésen – írja az Examiner című lap. A cikkből kiderül, Roberto férfiassága több mint 10 centiméterrel hosszabb, mint az eddigi amerikai csúcstartó, Jonah Falconé
.
Csakhogy a mexikói férfi egyáltalán nem boldog nem mindennapi méreteivel. Mint mondja, a gigantikus pénisz gyakorlatilag tönkre tette az életét: se munkát, se barátnőt nem talál magának. Épp ezért most a nyilvánossághoz fordult, hogy segítséget kérjen.


Kép forrása: Facebook

Mint kiderült, Roberto helyzete nem reménytelen. Az orvosok szerint megoldást jelenthet a megnyúlt bőr eltávolítása, valamint a péniszkisebbítő műtét is, ám mindkettőnek megvan az a – nem is olyan kicsi – kockázata, hogy az eljárás közben hiba történik, ami akár a szerv működőképességét is veszélyeztetheti.

Roberto, aki az elmúlt évek szenvedéseiből könyvet is írt, azt mondja, már az is sokat segítene a helyzetén, ha nemi szerve néhány tízcentivel rövidebb lenne. Mint mondja, könnyebben boldogulna a mindennapi feladatokkal, és akár még munkát, vagy szerelmet is találhatna egy kisebbítő műtét után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik