Élet-Stílus

A napon hagyták a kisfiút a napköziben, hólyagosra égett a háta – sokkoló képek

Az amerikai nő állítja, unokaöccseit órákat játszatták a napközi udvarán. Naptej nélkül.

Az állításait alátámasztandó, a feldühödött oklahomai nagynéni, Amanda Harvey még képet is készített öt- és hétéves unokaöccseiről, melyeket először a Reddit nevű közösségi oldalon, majd a Facebookon is megosztott – írja az Inquisitr.

Mondanunk se kell, hogy a képek villámgyorsan elterjedtek a világhálón: a facebookos verzió jelenleg több mint 25 ezres megosztásnál jár.

„Ez az unokaöcsém. Őt és a testvérét pénteken hagyták kint az udvaron” – írta Amanda a poszthoz, majd hozzátette, a család szerint a kicsiket, akik közül az idősebb fehér bőrű és vörös hajú, felügyelőik órákat játszatták a texasi nyárban, naptej nélkül. „Nincsenek rá szavak, hogy milyen fájdalmaik vannak. Kérlek, osszátok meg a történetünket, hogy megakadályozzuk a hasonló eseteket.”


Képek forrása: Facebook / Amanda Harvey

A történetet felkapta a Fox23 amerikai hírcsatorna, ami ígéretet tett arra, hogy utánajárnak a történteknek, és kinyomozzák, a gyerekekkel történtek valóban az oklahomai napköziben történtek-e. Erre ugyanis Amanda a képeken kívül nem tudott semmilyen bizonyítékkal szolgálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik