Élet-Stílus

Kihúzták az összes fogát, egy zacskóban kapta vissza őket

A 25 éves nő csak egy törött fogat akart helyrehozatni, ehhez képest az altatásból már fogak nélkül ébredt fel.

Alison Divers azt mondja, soha nem félt a fogorvosoktól. Egy kicsit sem. Épp ezért, évekkel ezelőtt is magabiztosan ült a fogorvosi székbe, hogy helyrehozassa letört első fogát. „Beleharaptam egy almába, akkor történt a baleset. És mivel igen büszke voltam a fogsoromra, szerettem volna minél hamarabb helyrehozatni a sérülést” – mesélte a nő a Chanel 5 „Botched Bodies” (Elbaltázott testek) című műsorának.

A hivatásos katonaként dolgozó, akkor 25 éves nő először a hadsereg fogorvosát kereste fel, aki továbbküldte őt egy helyi specialistához. „Kicsit aggasztott, hogy az orvos csak alig-alig beszélt angolul, ennek ellenére bíztam a doktorban. Elmagyaráztam neki, miért jöttem, és azt is, hogy mivel immunis vagyok a helyi érzéstelenítésre, azt szeretném, ha elaltatna a beavatkozáshoz.”

Mikor az altatásból magához tért, Alisonnak a legrosszabb rémálma vált valóra. „A doki minden fogamat kihúzta, és a fejem fölött lógó zacskóba tette. Nem mondta miért. Mikor kérdőre vontam, csak megvonta a vállát, és azt ismételgette, nem érti, mi bajom.” A fiatal nő élete egy csapásra megváltozott: a katonai orvostól ugyan kapott egy műfogsort, de onnantól kezdve évekig nem mert mások előtt mosolyogni.


Képek forrása: Alison Divers 

„A műtét előtt egy nyitott és vidám személyiség voltam, ám a fogaim hiánya alaposan megtépázta az önbizalmamat. Otthonülős és mogorva lettem, aminek a családom itta meg a levét.” Alisonnak végül a Chanel 5 orvosai segítettek, akik egy 8 órás beavatkozás során implantátumokat ültettek a nő hiányzó fogai helyére. Íme az eredmény:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik