Élet-Stílus

Bakancslistát írtak a rákos kutyának

Remekül telnek Chester utolsó napjai.

A Columbusban (Georgia) élő Nicole Elliot rendszeresen hoz el kutyákat menhelyekről. Nemrég, amikor az Animal Ark Rescue weboldalát böngészte, és az örökbe fogadható ebek képeit nézegetve rábukkant Chesterre, azonnal tudta: el kell őt hoznia.

A kutya gyógyíthatatlan daganatos betegségben szenved, tumor van a fején, a teste több pontján áttétek jelentek meg. Az otthonban olyan gazdának szerették volna odaadni, aki szebbé tenné Chester életének utolsó időszakát. Nicole nem sokat tétovázott, már másnap elment érte.

Ahogy az ABC News-nak elmondta, azonnal beleszeretett a kutyába.

A nő bakancslistát írt: szeretné, ha a lehető legjobban telnének a kutya utolsó napjai, ha már eddig (vélhetően) elég sanyarú sorsa volt.

Máris egy csomó izgalmas közös programon vannak túl: ellátogattak egy vízeséshez, elköltöttek egy kiadós hotdog-vacsorát, és megejtettek egy hatalmas kutyás nagybevásárlást is – Chester kapott egy új ágyat, játékokat és persze finomságokat is. A kalandokat a Chester Bakancslistája elnevezésű Facebook-oldalon dokumentálják.

Nicole elmondta: azon kívül, hogy szeretné bearanyozni barátja napjait, meg akarja győzni az embereket arról, hogy fogadjanak örökbe menhelyes kutyákat, és közülük is olyanokat, akik már idősek és betegek – ők is megérdemlik, hogy szép legyen az életük utolsó szakasza.

 


A képek forrása: facebook.com/Chestersbucketlist

Ajánlott videó

Olvasói sztorik