Élet-Stílus

Altatódallal nyugtatta a rendőr a balesetben meghalt férfi kislányát

A kétéves gyereket karjában tartó tiszt fényképe bejárja a világot.

Van egy fotó, amit ezekben a pillanatokban is rengetegen néznek meg Amerikában. Egy coloradói rendőr és egy kétéves kislány látható a képen, a háttérben pedig egy felborult autó.

A kocsiban – nem sokkal a fotó elkészülte előtt – hatan utaztak; négy gyerek (többek között az említett kislány) és két felnőtt, akik közül egyikük a helyszínen meghalt. A kislány apukája volt.

A képen szereplő rendőrtiszt, Nick Struck elmondta a 9News-nak, mindig nehéz a helyszínelés, amikor tudják, hogy gyermek is érintett egy balesetben. Neki ezúttal különösen rossz érzés volt, mert van egy pont ilyen korú kislánya, és persze, hogy ilyenkor az ember eszébe jut, hogy akár velük is történhetett volna ilyen szörnyűség.

A tévéinterjúban felidézte a tragikus találkozást a kislánnyal: amikor az ölében tartotta a kétéves lánykát, ugyanazt az altatódalt énekelte neki, mint amit saját gyermekének szokott.

Amióta a kép terjed az interneten, a brightoni rendőrségre folyamatosan érkeznek az üzenetek, amelyekben az emberek tiszteletüket és nagyrabecsülésüket fejezik ki a tisztnek.


A kép forrása: brightoni rendőrség Facebook-oldala

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik