Élet-Stílus

Kiakadtak a szülők a cigiző egyéves fotóján

Vannak, akik szavakkal, mások a hatóságokkal fenyegetőzve próbálják jobb belátásra bírni a gyerek anyját.

A 18 éves valenciai anyuka még januárban töltötte Instagram-oldalára a nagy port kavart képet, melyen jól kivehető, ahogy egy kisbaba dohányzik. És, ha mindez nem lenne elég felháborító, a fiatal nő – aki vélhetően a kislány édesanyja – bicskanyitogató megjegyzést fűzött a fotóhoz. Azt írta: “egy éves, és már dohányzik. Imádlak kicsim, te vagy a kib…tt életem!”


Kép forrása: Instagram

A kép azóta megállíthatatlanul terjed. Eddig 2000 megosztást és 36 ezer kommentet kapott, többségében olyan szülőktől, akik a maguk eszközeikkel szeretnék jobb belátásra téríteni a fiatal édesanyát. Az Instagram-felhasználók közül sokan gyermekveszélyeztetésre hivatkozva, azonnal elvennék a kislány felügyeleti jogát az anyától, míg mások először érvekkel győzködnék őt. És vannak olyanok is, akiket a kép elgondolkodott, ők kommentjeikben azon lamentálnak, hogy lehet olyan igazságos az élet, hogy a gondoskodó pároknak nem ad gyermeket, míg az ilyen felelőtlen anyának igen.

A spanyol The Local című lap egyébként megkérdezte az esetről Antonio Nietot, a spanyol gyermekorvosok szövetségének elnökét, aki a képet látva kifakadt, majd közölte, a rendőrség minden bizonnyal gondolkodás nélkül gyermekbántalmazásnak ítélné a felvételt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik