Élet-Stílus

Rágd magad szexire!

A rágózás is rásegít a sármra? Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint igen. Érzékibbé teheti ugyanis a csábítást, ízletesebbé varázsolhatja a csókot, rágója pedig titokzatosabb lehet a másik nem szemében.

Rágózó cowboyok, sármos sztárok – a 20. század derekán már egyre többet találkozhattunk a vásznon rágózó filmcsillagokkal. Nem is csoda, hiszen a mindinkább híres rágó és ezzel együtt a rágózás ekkor indult igazán hódítóútjára.

Rágózás=fiatalosság és sárm

„A sztárok sármos megjelenésük egyik fontos kellékeként népszerűsítették a rágót, amellyel nagy sikert érhettek el a másik nem képviselőinél. A rágózás hozzátartozott az ifjúságimidzshez: gondoljunk csak vissza a cowboy filmek vagány, ámde lezser hőseire, akik rágóval a szájukban adták elő a talpig férfit!” – magyarázta dr. Rusz Edit, aki szerint a rágó abban az időben még inkább kiemelte a férfin a férfiast.

Rágóval érzékibb a csábítás

A rágózás nem csak a férfiaknak tett „jót”, általa a nő is szexibbé vált. Az ajkak finom játéka, a rágó mozgatta érzéki száj még inkább felhívja a teremtés koronáinak figyelmét a szebbik nem képviselőire. De vajon mit fantáziált és mit fantáziálhat ma is a férfi egy rágózó hölgy láttán? A szexuálpszichológus szerint a hölgyek ajkai közé zárt apró kis csoda valósággal „hívogatja” a férfit. Ezek mellett hasznos tudni azt is, hogy az érzéki rágás elpuhítja, fellazítja a gátlást, kisimítja a görcsösebb mozdulatokat, és nem mellesleg hivalkodóbbá, érzékibbé teszi a csábítást. „Ahogy rágjuk, rágják a lányok és fiúk a drazsét, megemelkedik az erotikus vágy igénye, igenlése, nem beszélve a fogak közti környezet „kitakarításáról” – hangsúlyozta a szakember.

3 hasznos tanács a szexuálpszichológustól

A rágó finom pukkasztgatása felhívja a figyelmet tulajdonosára. Egyre figyeljünk: ne a polgárpukkasztás legyen a cél! Társaságban tehát rágjuk finoman, diszkréten!

Keressük mindenben a vágy és az érzékiség lehetőségét: a mentás és gyümölcsös csók segíthet a testek finom egymásra hangolódásában is.

Érezzük, hogy az erotikában is hasznát vehetjük a rágónak! Finoman, az intimitást magában foglalva adjuk át magunkat a társunknak és a rágózás okozta csodálatos élménynek!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik