Élet-Stílus

Evett már meg földre esett ételt? Soha többé ne tegye!

étel (étel)
étel (étel)

Állandó hasfájás, kóma, műtétsorozat: megmutatjuk, milyen következményei lehetnek, ha félvállról veszi a baktériumokat.

Biztosak vagyunk benne, hogy azzal a bizonyos „öt másodperces szabállyal”, ami megengedi, hogy a földre esett ételdarabot öt másodpercen belül megegyük, már önök is tisztában vannak. Ahogy arra is fogadni mernénk, hogy már jó néhányunk találkozott a szabály tudományos cáfolatával is: eszerint a különböző baktériumok abban a pillanatban ellepik az ételt, ahogy az a padlóhoz ér.

Nos, nagyon úgy tűnik az 59 éves ausztrál John Macdonald, még életében nem hallott minderről, így mikor néhány hónapja egy horgásztúra közben söre a Brisbane-folyóba esett, egy percig se teketóriázott. Kimentette az italt, majd mint ha mi sem történt volna, újra ivott belőle. Alig három óra múlva már azt is tudta, hogy ez volt élete egyik legrosszabb döntése…

Mint mondja, pár órával a túra után szörnyű hasfájás kezdte kínozni. Hiába ment már másnap orvoshoz a felírt antibiotikum semmit se használt, így alig 8 nappal később John már a Caboolture Kórház sebészetén feküdt, műtétre előkészítve, betegsége miatt ugyanis képtelen volt enni és inni is. Azt hihetnénk, hogy a kálváriája itt véget ért, de nem…

Nem elég, hogy az első és a második műtét sikertelennek bizonyult, a férfit továbbra is fájdalmak gyötörték, sőt a második beavatkozás után rövid időre még kómába is esett, orvosai pedig meg voltak győződve róla, hogy meg fog halni.

Végül nem halt meg, de még ma sem egészséges. A műtétek miatt csúnya sebek borítják a hasát, a gyulladás sem múlt el teljesen, és időről-időre feldagad, mintha John várandós lenne. A férfi elmondta azt is, még legalább hat műtét vár rá, mire nagyjából úgy nézhet majd ki, mint a balul elsült horgászkaland előtt.

A férfiről készült képet csak erős idegzetű olvasóinknak nézzék meg!

 

 

 

 

 


A férfi még mindig gyógyul a szörnyű fertőzésből – Forrás: http://www.sunshinecoastdaily.com.au

Ajánlott videó

Olvasói sztorik