Élet-Stílus

Ezt nézze meg, ha három perc múlva mosolyogni akar

Előre szólunk, a keddi szürkeséggel most extra adag cukisággal szállunk szembe.

Szerencsére ahhoz, hogy tudjuk, a cuki állatok és főleg az állatkölykök látványa jó hatással van a lelkünkre, nem kell tudósnak lennünk. Érezzük ezt nap, mint nap, amikor véletlenül belefutunk egy tündéri pandababáról készült videóba, vagy mint épp tegnap, meglátunk egy párhetes ugató kiscicát.

Persze a témában azért született már tudományos vizsgálat is, méghozzá nem is olyan régen, ami megnyugtatásunkra leszögezte, a kisállatos képek nézegetése munka közben azért jó, mert növeli a produktivitást, sőt a kreativitást is.

Nos, mi így a nap vége felé inkább azzal a céllal mutatjuk meg ezt a szakajtónyi kutyakölyköt, hogy önök is jobb kedvre derüljenek az egész napos szürkeség után. Éppúgy, ahogy azok az egyetemisták, akiket a vizsgaidőszak közepén leptek meg a kölykökkel. Íme:

A kisfilmben szereplő kölykök egyébként mind II. Erzsébet kedvenc kutyafajtájának, a welsh corginak a képviselői. A felnőttkorában is legfeljebb 25-30 centi magasra megnövő jószágokat korábban marha- vagy póniőrzésre tartották, ám barátságos, gyerekszerető lényük hamar bejuttatta őket a jó meleg otthonokba is. Nagy-Britanniában a fajta egy ideje már veszít a népszerűségéből, ami odáig fajulhat, hogy első ízben felkerülhet a veszélyeztetett őshonos fajták listájára, ám a kihalás egyelőre még nem veszélyezteti.

Ne is! Nincs ugyanis még egy olyan fajta, amelyik ekkora lelkesedéssel csúszdázik, mint a corgi. Figyeljék csak a profit:

Olvasói sztorik