Élet-Stílus

A karjából kapott új péniszt

Hatévesen, egy autóbaleset miatt vesztette el férfiasságát, most normális életet akar.

Mohammed alig volt hatéves, amikor társai játék közben az útra lökték, és egy autó alá esett. A kisfiú csodával határos módon megúszta az ütközést, ám az autó ezt követően még 500 méteren keresztül húzta magával, aminek következtében maradandó károsodásokat szenvedett.

„Csak arra emlékszem, hogy rengeteget kellett kórházba járnunk” – idézte fel a most negyvenéves férfi a történteket a Channel 4 műsorában. Mohammednek a baleset következtében ugyanis menthetetlenül roncsolódott a pénisze és egyik heréje. Kamaszkoráig több mint 100 operáción esett át, hogy az orvosok helyreállítsák a sérülést.

A férfi péniszét részlegesen helyreállították ugyan, ám most, hogy megnősült, még komolyabb lépésre szánta el magát. Újra kés alá fekszik, hogy férfiassága ne csak egy „cső legyen, amin keresztül vizelni tud”.

Mohammed esetét dr. Nim Christopher, a londoni Egyetemi Kórház egyik uroandrológusa és péniszsebésze vállalta. A szakember először megvizsgálta a férfit, majd egy három műtétből álló helyreállítási programot javasolt neki. A kétségbeesett férfi az első operáción, melynek során a karjából vett szövettel helyettesítették hiányzó péniszét, már át is esett.

Most arra a két beavatkozásra vár, ami a szerv megjelenését és működését hozza majd helyre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik