Élet-Stílus

A Fradi-szurkolókat nem engedik be a hazai szektorokba

A Budapest Honvéd pénteken közleményben tudatta, hogy a ferencvárosi szurkolókat nem engedik be a hazai szektorokba a vasárnapi bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.

“Klubunk arról értesült, hogy a zöld-fehér drukkerek az Interticket irodáin keresztül a hazai oldalra vásárolnak belépőket. Fontos információ a vendégszurkolók számára, hogy akik a hazai oldalra váltanak jegyet, nem lesznek beengedve a stadionba, vagy ha mégis bejutnak, akkor a biztonsági szolgálat által el lesznek távolítva” – olvasható a kispestiek állásfoglalásában.

A Honvéd döntése ellen tiltakozásul a Ferencváros Szurkolók Szövetsége nyílt levelet írt Csányi Sándornak, a Magyar Labdarúgó szövetség elnökének.

“Lehet ilyet tenni jogállamban? Megtilthatják, hogy bemenjen valaki szurkolni egy stadionba? Honnan tudják, hogy ki fradista és ki nem? A biztonsági szolgálatnak nem az a feladata, hogy biztosítsa a rendet a stadionban? Az is a rendteremtéshez tartozik, hogy valakit csak azért eltávolítanak a stadionból, mert – szerintük – nem Kispest-szurkoló? Nem az mindannyiunk közös célja, hogy újra megteljenek a lelátók?” – teszik fel kérdéseiket a zöld-fehér szurkolók az MTI-hez péntek este eljuttatott levélben.

A Ferencváros 1300 belépőt kapott a 17:30 órakor kezdődő összecsapásra, és valamennyi elkelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik