Élet-Stílus

FTC: feljelentették Berki Krisztiánt

admin
admin

2011. 02. 23. 10:55

Egy magát megnevezni nem kívánó férfi kedden feljelentést tett Berki Krisztián, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. régi-új vezetője ellen azért, hogy kiderüljön, a BK Management Kft. tulajdonosa el tud-e számolni közel 25 millió forinttal.

A feljelentésről beszámoló Blikk című bulvárújság, illetve a Népszabadság információi szerint Berki ellen már a Zrt. is feljelentést tervezett. A futballklub vezetői által az elmúlt évben összeállított lista szerint 24.904.680 forinttal nem számolt el a Zrt.-t két éven át, tavaly júniusig vezető Berki Krisztián, aki nyolc részletben vett fel ekkora összeget.

A nevét elhallgató magánszemély a Fővárosi Ügyészséget, a Budapesti Rendőr-főkapitányságot és a IX. kerületi kapitányságot kérte vizsgálat indítására.

A Blikknek sem a régi-új vezető, Berki Krisztián, sem Alexander Gerstl, a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt. múlt csütörtökön lemondott vezérigazgatója nem reagált, ugyanakkor előbbi a Nemzeti Sportnak még február elején, illetve a szerdai számban is úgy nyilatkozott, hogy 25 forintot sem tett el az FTC pénzéből, nemhogy 25 milliót.

Berki Krisztián keddtől tekinthető újra a labdarúgó részleg vezérigazgatójának, miután Kevin McCabe közleményben jelezte, hogy átadta az irányítást a BK Managementnek.

A Népszabadság egyébként Berki ügye mellett kitért arra is, hogy Kovács Miklós, az Ferencvárosi Torna Club nemrég távozott elnöke, jelenlegi elnökségi tagja nem kezdte meg annak a 20 millió forintnak a törlesztését, melyet a labdarúgó Zrt.-től vett fel.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.