Élet-Stílus

Tömegverekedés a jégen – videó

Hatalmas verekedés tört ki a Boston Bruins-Montreal Canadiens meccsen, amelybe a két kapus is bekapcsolódott.

Egyes amerikai portálok az év meccsének nevezik az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján lejátszott Boston Bruins-Montreal Canadiens találkozót, melyet 14 gól (8-6-ra nyert a házigazda) és egy irtózatosan nagy bunyó „színesítette”.

A két csapat meccsein gyakorta elfordul, hogy egy-egy játékos ilyenformán vezeti le a feszültséget, de a mostanihoz hasonló tömegverekedés azért ritkán alakul ki. A második harmadban, egy nagy ütközés után a montreali kapu mögött estek egymásnak a felek, lelkesen püfölték egymást, miközben a bostoni aréna közönsége tombolt örömében.

A bunyóba kis idő múlva Carey Price, a Canadiens portása is beleavatkozott. Több se kellett Tim Thomasnak, a Bruins kapusának, aki már alig várta, hogy átkorcsolyázhasson a másik oldalra, és kis verbális bemelegítés után egymásnak feszült a két hálóőr, akik egyébként a másfél héttel ezelőtti All Star-gálán még egy csapatban szerepeltek.

Pofon azonban nem igen csattant el közöttük, a mezek ráncigálása során Price és Thomas szépen „levetkőztették” egymást, majd – bizonyítva, hogy a verekedés is a show része a hokiban – egymásra mosolyogtak, és kedélyesen elcseverésztek.

A játékvezetők ennek ellenére szaporán osztották a kiállításokat: öt bostoni és négy montreali hokisnak kellett a büntetőpadra ülnie. A sportágat tévesztő kapusok fejenként öt-öt percet kaptak, ugyanakkor egy-egy csapattársuk tudta le a büntetésüket.

Malkin súlyosan megsérült

Meg kell műteni Jevgenyij Malkin térdét, így a Pittsburgh Penguins orosz csatára ebben a szezonban már nem játszhat. A 24 éves támadó térdében az elülső és középső szalagok is elszakadtak a Buffalo Sabres elleni mérkőzésen – közölte az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik