Élet-Stílus

Az Audi támogatja a győri futballt

Az Audi Hungaria 2014-ig szóló szponzori szerződést kötött a Győri ETO FC futballklubbal. A megállapodás a 2011/21012-es idénytől lép életbe.

A csütörtöki bejelentésen – amelyen részt vett Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója, Tarsoly Csaba, a klub elnöke és Borkai Zsolt, Győr polgármestere, a MOB elnöke is – a szerződés anyagi részletiről nem kívántak nyilatkozni a felek. Korábbi sajtóhírek szerint a cég évi 350 millió forinttal támogatja a győri labdarúgóklubot.

„Az Audi gáláns, nagyvonalú ajánlatot tett. A szerződéssel az első csapat mellett az utánpótlás is jelentős anyagi segítséget kap. Természetesen idővel szeretnénk bajnokok lenni, emellett helyt akarunk állni a nemzetközi porondon is” – fogalmazott Tarsoly.

Borkai szerint két sikeres terület, a gazdaság és a sport találkozott ezzel a szerződéssel, s biztos abban, hogy labdarúgásban is újra jó eredményeknek örülhetnek Győrben.

Az anyagi segítség mellett a cég egy húsz gépkocsiból álló flottát bocsát a klub rendelkezésére. Az Audi már jó ideje szponzorálja a győri sportot, 2006 óta a magyar bajnok, és a Bajnokok Ligájában is menetelő női kézilabdacsapat névadó szponzora.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik