Élet-Stílus

Vastag Csaba világhírű modellel flörtöl

Bár barátnőjéhez hűséges az X-Faktor győztese, egy divatfotózás kedvéért levetkőztette a szexi Tóth Melindát - persze, csak a szemeivel.

Amióta vége az RTL Klub tehetségkutatójának, azóta Csaba sorra kapja a felkéréseket. Legutóbb nem a hangja miatt, hanem sármos ábrázatával nyerte el a Cosmopolitan szerkesztőinek kegyeit. Hála nekik, az is kiderül, milyen lehet Csaba az ágyban. Az idősebb Vastag fiút a tőle már megszokott szerepben: igazi macsóként, hódítás közben láthatjuk a magazin februári számának divatoldalain. Hódítása tárgyát a gyönyörű modell, a nemzetközileg is ismert Tóth Melinda.

A feladatot Csaba örömmel vállalta, de azt nem gondolta, hogy a modellkedés ennyire fárasztó:
“Elsősorban énekes vagyok. Nem vágyom arra, hogy a divatfotózás a mindennapjaim részévé váljon, de érdekes kirándulás volt “- számolt be a Borsnak a veszprémi szívtipró. Majd hozátette:

“Minden tiszteletem a modelleké, hihetetlen nagy meló egy-egy fotózás. Azért azt tudni kell: ez nem csupán arról szól, hogy odaállunk a fényképezőgép elé, és mosolygunk egyet, aztán végeztünk is. Itt bizony a tökéletes végeredményért fárasztó, órák hosszat tartó fizikai megerőltetésnek voltunk kitéve” – mondta Csaba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik