Élet-Stílus

Real: mi a baj Benzemával?

A Real Madrid brazil játékosa, Kaká szerint Karim Benzema kicsit jobban „odatehetné magát" a meccseken.

A 23 éves játékos Real Madridnál betöltött szerepe azok után került igazán fókuszba, hogy Gonzalo Higuaín fél évre kidőlt a sorból. José Mourinho vezetőedző az argentin pótlására mindenképpen szeretne csatárt igazolni – ennek érdekében hajlandó vitába szállni a vezetőkkel -, miközben a 2009-ben 35 millió euróért igazolt francia támadóját a legutóbbi két találkozón, az Almería elleni bajnokin, valamint az Atlético Madrid elleni kupameccsen sem jelölte a kezdők közé. Mellőzését már a főnökei is szóvá teszik.

De mi a baj Benzemával? Vajon Mourinho miért nem favorizálja?

„Karim (Benzema) kétségkívül remek futballista, az edzéseken rendre megmutatkozik, milyen remek képességek birtokosa. A mérkőzéseken azonban néha egy kicsit jobban odatehetné magát, mi hisszük, hogy képes erre” – igyekezett megadni a választ Kaká.

A Real Madrid brazil labdarúgója egyébként kiváló edzőnek tartja a portugált: „Mourinho nagyszerű szakember, igazi vezér, és elképesztően motivált” – bókolt egy keveset Kaká.

Visszatérve Benzemára, a francia szezonbeli mutatója nem olyan rossz: valamennyi tétmeccset beleszámítva 25 fellépésén 9 gólnál tart – Mourinho mégsem esik hasra tőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik