Élet-Stílus

Brazil játékost igazolna a Bayern

A Bayern München a téli átigazolási időszakban igyekszik megszerezni Luiz Gustavót, a Hoffenheim brazil légiósát.

A Bayernben folytathatja a pályafutását tavasszal Luiz Gustavo, az ugyancsak a német élvonalban szereplő Hoffenheim középpályása, aki elsősorban a védekezésben jeleskedik. Állítólag a felek már túl vannak a puhatolózó tárgyaláson, és kiszivárgott hírek szerint 10 millió euró ellenében a Hoffenheim nem gördítene akadályt a brazil légiós távozása elé.

A kiszemelt a jelenleg sérüléssel bajlódó Mark van Bommel helyettese lehet a Bayernben, annál is inkább, mert a holland játékosnak az év végén lejár a szerződése. Ugyanakkor ha a szükség úgy hozza, Luiz Gustavo akár baloldai védőként is bármikor bevethető.

A 23 esztendős brazil labdarúgó 2007-ben került a Hoffenheim csapatához; a mostani szezonban 16 bajnokin egy gólt szerzett és emellett volt három góltérő átadása is.

A Bayernnel kapcsolatos hír még, hogy a lábsérüléssel bajlódó Toni Kroos kihagyja az idei évben esedékes bajnoki és kupameccset (mindkét esetben a VfB Stuttgart lesz majd ellenfél) annak érdekében, hogy megfelelő állapotban kezdhesse el a téli alapozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik