Élet-Stílus

Koltai Róbert szenved a fia miatt

Nagyon megviselte Koltai Róbertet, hogy fiát előzetes letartóztatásba helyezték, és csalással, valamint sikkasztással vádolják - írja a Nők Lapja Cafe.

Koltai Róbert állítólag azt sem tudta hirtelen, hogy hova kapjon, amikor értesült róla, hogy fiát, P. Koltai Gábort előzetes letartóztatásba helyezték, mert a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága különösen nagy értékű csalással, adócsalással és magánokirat-hamisítással gyanúsítja, az eddigiek szerint 2,3 milliárd forint értékű kárt okozott négy társával együtt.

Koltainak egyébként soha nem volt teljesen felhőtlen a kapcsolata a fiával, akivel két filmet is készítettek közösen – írta a Nők Lapja Cafe.

„Nagyon megfogható dolgok azok köztünk, amikor letol, amikor mondja, hogy vigyázni kell valamivel. Ő producer, és egy producer egy filmben mindig a legfőbb főnök, hiába vagyok én a rendező. Mindig a producer dönt, mert végül is ő vállalja a legnagyobb felelősséget. Miután mélyen azért ott a szeretet, megvan a kibékülés reménye is. Nem egy háztartásban élek a fiammal, de ha találkozunk, vagy ha telefonon beszélünk, akkor is folytatódik minden. Például megbeszéljük telefonon, hogy na, most erről ne beszéljünk, de miután ő is olyan meg én is, ezért a következő pillanatban már osztja az igét, én meg szintén nem bírom ki, hogy másnap beszéljük meg a dolgot. Túl sokba kerül egy film, túl nagy a felelősség, hogyha összejön, és ehhez képest nem lehet hiba benne. Ezért néha élesen összecsapunk, és aztán nagy nehezen kibékülünk” – mondta el a Tabu Tv-nek korábban Koltai Róbert, aki szerint nagyon érdekes a fiával való vitatkozás, mert olyan, mintha saját magával veszekedne.

A korábbi viták ellenére a sztárt és Gábor édesanyját, Pogány Juditot nagyon megviselte a fiú letartóztatása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik