Élet-Stílus

Hongkongban tért vissza a MU korábbi sztárja

A Manchester Uniteddel BL-t nyert Nicky Butt góllal és egy kihagyott tizenegyessel mutatkozott be a hongkongi South China csapatában.

A 35 éves angol játékos hétfőn érkezett meg Hongkongba, és kedden pályára lépett a South China színeiben a TSW Pegasus elleni mérkőzésen. Nicky Butt szabadrúgásból eredményes volt, majd később büntetőt lőhetett, csakhogy a kapufára rúgta a labdát.

A májusban visszavonult, korábbi 39-szeres angol válogatott futballista még nem döntötte el, marad-e a hongkongi csapatnál, vagy sem – napokon belül dőlhet a sorsa.

A klubnál ugyanakkor marasztalnák a veterán középpályást, nem titkoltan azért, mert azt remélik, Butt miatt telt ház lesz a stadionban a csapat jövő évi AFC-kupa-meccsein.

„Élvezem az ittlétet, és sok minden szól a maradás mellett, ugyanakkor bőben akad olyan dolog is, amit meg kell vitatnunk, mielőtt szerződünk. Mindenesetre nagyon remélem, hogy a szurkolók élvezték a játékomat” – mondta Butt, aki profi pályafutása során a Manchester United mellett a Newcastle-ben és a Birminghamben is megfordult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik